Producător: Orvibo
Cod produs: ORVIBO WiWo-S20
Disponibilitate: Lipsa stoc
149,00 Lei 159,00 Lei
Fără TVA: 125,21 Lei
Solicita detalii
  • Email

    contact@smartroom.ro

  • Phone

    Mon - Fri: 8:00 - 17:00

Contact form

ORVIBO Priza WiFi
WiWo-S20

ORVIBO SMART SOCKET (priza inteligenta) cu ajutorul careia puteti controla toate dispozitivele care se introduc in priza de curent (fier calcat, masina spalat, boiler electric, radiatoare incalzire, frigider, toaster, etc) de pe telefonul mobil sau tableta, prin intermediul unei aplicatii iOS sau Android, din interiorul casei sau din exteriorul ei (pentru exteriorul casei - necesita internet 3G sau 4G pe telefon).
Pentru un control total, puteti achizitiona si ORVIBO Allone un controler prin intermediul caruia puteti avea control asupra tuturor echipamentelor cu telecomanda IR (aer conditionat, televizor, receptor cablu, satelit, centrala termica, etc).

Utilizand si ORVIBO SMART SWITCH (intrerupator inteligent), NUMAI impreuna cu controler-ul ORVIBO Allone, puteti controla iluminatul fiecarei incaperi a locuintei.

Se pot crea reguli (ce lumini sa se aprinda, ce aparate electrice sa porneasca sau sa se opreasca in momentul plecarii sau sosirii acasa) sau scenarii (sa se aprinda luminile in locuinta in fiecare zi, in timp ce dvs va aflati intr-o vacanta, pentru descurajarea hotilor). 

Model: WiWo-S20
Dimensiune: Inaltime=10,3cm Latime=6,3cm Adancime=3,7cm
Putere max: 2200W
Curent max: 10A
Tensiune nominala: 100-240V AC 50-60Hz
Standard wireless: 2,4GHz b/g/n
Securitate: WEP / WPA-PSK / WPA2-PSK
Protocol criptare: WEP/AES/TKIP
Material: ABS

Etichete: Orvibo, WiWo, SmartHome