Ce este ZigBee?
ZigBee este limbajul care-ti permite sa controlezi in fiecare zi aparatele din jurul tau.
ZigBee este singurul standard wireless deschis, care sta la baza notiunii de Internet of Things, oferind echipamentelor simple si celor inteligente posibilitatea de a lucra impreuna, crescand comfortul si eficienta in viata cotidiana.
Alianta ZigBee este deschisa, non-profit, are aproximativ 400 de membrii care dezvolta si inoveaza standardele sigure si usor de utilizat ZigBee. Alianta promoveaza in plan global adoptarea standardului ZigBee ca fiind standardul de utilizat in retelele wireless pentru echipamentele, senzorii si controlerele utilizate in zone industriale, comerciale si casnice.
ZigBee este lider in standardele globale pentru a creea case inteligente si a creste confortul accesibilitatea, securitatea si managementul energiei pentru consumatori.  Este tehnologia aleasa de toti prducatorii si furnizorii de servicii mondiali.
Fie ca vreti sa va creati singuri casa inteligenta sau sa dezvoltati produse proprii inteligente, membrii aliantei ZigBee va pun la dispozitie produsele si serviciile de care aveti nevoie pentru a controla LUMEA DUMNEAVOASTRA.

  • Nov 28, 2016
  • Comentarii: 0
Comentarii: 0

Nu sunt comentarii

Scrie Un Comentariu

Adresa ta de email nu poate fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate.*