Plata produselor comandate de catre dumneavoastra pe acest site se poate face in trei moduri:
- Online cu card bancar (Visa, Maestro, Mastercard)
- Plata prin virament
- Plata ramburs la curier, in momentul primirii coletului


In cazul in care optati pentru plata online, aceasta se face prin intermediul procesatorului de plati online EuPlatesc. Pentru aceasta este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra, in pagina securizata a procesatorului de plati.
Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

In cazul in care optati pentru plata prin virament, ulterior transmiterii comenzii veti primi un e-mail pe adresa inregistrata, cu factura proforma pentru produsele comandate. Pe baza acestei facturi, puteti face plata prin sistem "internet banking" sau prin transfer bancar la ghiseul oricarei banci, in contul societatii noastre:
RO66 INGB 5548 9999 0051 8014, deschis la ING Bank
Datele de inregistrare ale societatii sunt:
SebCom SRL, J29/2499/2004, RO16965091
Va rugam sa mentionati pe ordinul de plata numarul comenzii si numele celui care a efectuat comanda (in cazul in care plata se face din contul altei persoane).

In cazul in care optati pentru plata ramburs, aceasta se va efectua in numerar, la curierul care va aduce coletul cu produsul comandat. Ulterior transmiterii comenzii veti primi pe adresa de e-mail inregistrata o factura proforma in care veti vedea costurile pentru fiecare produs comandat, taxa de transport si totalul de achitat. De asemenea, pe punga in care primiti coletul, veti gasi factura fiscala emisa pe numele dvs.